Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Kyrkan

Alireza Seyyedian

2014-04-09 20:34 #0 av: Woodland

Den iranske muslimen Alireza Seyyedian konverterade 2006 till Kristus och arresterades i mars 2012 när han försökte fly från Iran till Turkiet. Han skickades till det ökända Evin-fängelset för att avtjäna ett sexårigt straff i en sektion för politiska fångar som VEVAK bedriver. Avdelning drevs av VEVAK, som endast svarar till Allatolya Khameni och är utanför det vanliga fängelsedepartementets kontroll. Nyligen fick han en kort permission för att hälsa på sin familj. Enligt familjen "stirrade Alireza blankt, händerna skakade och han hade symptomet av pyskos." Han fick också anfall. Han berättade att han hade blivit beroende av sömnmedel som fängelseläkarna skrev ut för att avhjälpa depression och sömnproblem. Be för honom!

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2015-08-12 22:07 #1 av: Woodland

Underbara nyheter! Alireza Seyyedian har officiellt frigetts 1 augusti! Han fick lämna fängelset redan 27 juli när hans straff (ursprungligen sex år) reducerades till tre och ett halvt år. Be att han återfår sin hälsa och lyckligt återförenas med sin familj och andra troende.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.