Livsfrågor

Jesus på Jackan

2009-12-03 18:48 #0 av: Camillhe

Jag är stolt ägare till en grön munkjacka med Jesustryck på, ganska diskret tryck på sidan.

Jag älskar den och har den jämt. Så idag på bussen när jag gick av kom det fram en dam i 60 årsåldern och satte pekfingret i sidan (på mitt tryck) på mig och sa skitsurt; -Vad är det här?

-Det är Jesus sa jag

-Ja jag trodde väl det, vad osmakligt sa damen, rynkade på näsan och gick.

Det ärr nog första gången sen jag var tonåring med grönt hår och helgalna kläder som ngn anmärkt på min klädstil, fick mig nästan att känna mig ung igenTungan ute

Anmäl
2009-12-03 20:41 #1 av: Hannybee

Haha, det är bra! Strunt i det, stå på dig! Flört

Jag har två T-shirts nu, en med Joh. 3:16-17 och så en där det står "Thank God it's Monday!". Folk reagerar ju, men det är ganska roligt tycker jag. Synd att jag bara kan ha den sistnämnda på måndagar. Tungan ute

Anmäl
2009-12-04 09:12 #2 av: Internettan

Tarmsaft:

Vilken underlig reaktion! Människor upphör aldrig att förvåna en. För det första förstår jag mig inte på det oemotståndliga behovet av att gå fram till en främmande person och kritisera/kommentera - och att sedan tycka att just ett Jesus-tryck är osmakligt..?? (Av alla tryck som finns idag..)

Lustigt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.