Kyrkan

Aideen Strandsson m.fl.

2018-03-19 11:01 #0 av: Woodland

Hittills har alla artiklar om förföljda kristna här på JiF varit om icke-västliga länder. 

Ute i världen har Sverige kritiseras för sitt sätt att handskas med sina kristna asylsökande. Sverige har kommit i dålig dager genom att skicka tillbaka asylsökande kristna konvertiter medan återvändande ISIS krigare stöds.  

denna artikel (November 2017) riskerar iranska  Aideen Strandsson  utvisning. "Aideens omständigheter är inte alls ovanliga i Sverige " enligt juristen Gabriel Donner. Uttalandet kom i ett seminarium i riksdagen. Naturligtvis greppar människan efter strån för att undvika utvisning och skenomvändelse kan inte uteslutas men enligt Gabriel Donner gäller detta ett fåtal procent. 

Han citeras här och målar upp en osmyckad bild: "Det har funnits gräddfiler för Syrianer och Somalier men inte för Iranier och definitivt inte för de kristna. Det finns en domare här i Stockholm som aldrig har sagt ja till någon kristen!" Denna sista mening i citatet är uppseendeväckande. 

Aideen Strandsson har blivit uppmanad att söka uppehållstillstånd i Ungern av deras regering. 

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2018-03-19 13:05 #1 av: _lars_

Bedrövligt agerande. Inte ens ett jobberbjudande på Ericsson räckte alltså. De avslog hennes ansökan om AT... Ett arbetstillstånd hade gjort att hon fått stanna i minst två år.

Sen har vi Ebtisam Aldebe som i Migrationsdomstolen sett till att minst tre stycken kristna konvertiter fått avslag.

Jag ber för Aideen att hon ska få stanna i Ungern. 

Anmäl
2018-03-20 11:56 #2 av: Woodland

Låt oss hoppas att sagan Ebitsam Aldebe är slut nu när hon har uteslutits ur Centerpartiet. 

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.