Livsfrågor

Chipet under huden

2017-03-09 14:59 #0 av: Woodland

Saxat ur Göteborgs Posten - 9 Mars 2017 sidan 17

Marie Kennedy skriver:

Snart kan vi som människor också bli ett med tekniken. Eller rättare sagt--framtiden är redan här.

I Biohax International monter förbereder Jowan Österlund inför väntande kundbesök. Personer som vill sätta en ett inglasat passivt NF chip under huden. Chipet är ungefär lika stort som ett riskorn. 

--Vad är det bra för? Du samlar alla dina passerkort, medlemskort och allt annat du behöver i chipet och behöver aldrig tänka på var du har dem. Jag tycker man ska ersätta hela nyckelknippan, plånboken, pass, id-kort och passerkort med chip, säger Jowan Österlund, som satt in flera hundra chip.

GP:s utsända ska få ett enkelt visitkort i chipet. Tekniken är NFC-teknik, (near field communication), som innebär att två enheter kan kommunicerar genom kontakt. Den finns bland annat i Android-mobiler.

Hygienen är minutiös, plasthandskar och antiseptiska medel. Sedan nyper han till i huden mellan tummen och pekfingret--lyfter huden, ber mig ta ett djupt andetag och sticker snaps in chipet med injektor. Det går snabbt some en blinkning och gör inte ont. Sedan på med plåster. 

--Nu är du digitaliserad--en slags hybrid, säger Jowan Österlund.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2017-03-09 15:01 #1 av: Sindri

Huva - skall man behöva bli uppsprättad nu när man blir rånad också!

Anmäl
2017-03-20 16:33 #2 av: unbreakable8

Ja, sen kopplar man nog ännu mera till chippet, såsom kontokort och då kan man inte mera handla ifall man inte har chippet.

Anmäl
2017-03-21 07:40 #3 av: Woodland

 Tänker ni på Uppenbarelseboken 13:15? 

Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. 16 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.