Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Kyrkan

Torah Haydarov

2016-05-09 15:04 #0 av: Woodland

Torah Haydarov från Uzbekistan är en konvertit från Islam och avtjänar ett långt fängelsestraff. Han fängslades på falska drogbeskyllningar den 9 March 2010 och fick en dom på tio år. Han har avtjänat sex år nu och bör vara uppe för villkorlig frigivning men har fått avslag från domaren.

Han har fått se alla brev de kristna från utlandet skriver till honom men får inte läsa dem. "Det är för många bibelverser i dessa" enligt fängelseansvariga.  Men han är vid gott mod. Han sade till de kyrkomedlemmar som besökte honom att han kan känna att Herren är bredvid honom i fängelset. 

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2016-11-19 15:10 #1 av: Woodland

Tohar Haydarov släpptes i tystnad  från ett fängelse i Uzbekistan den 8:e november. Han hade tjänat nästan sju år av sitt tioåriga fängelsestraff och släpptes på grund av gott uppförande. Han's frigivning kan komma att vara villkorlig och myndigheterna har verbalt varnat honom att inte råka ut för mer "problem" med en underförstådd risk för att åter igen bli arresterad och fängslad.

Fellow Christians talade med Forum 18 News och sade, "Vi är tacksamma för alla som bad för honom och skickade brev till honom medan han satt i fängelse." De frågar efter fortsatt bön för honom.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.