Livsfrågor

Våldtäkter på flyktinganläggningar i Tyskland

2015-09-25 20:26 #0 av: Woodland

I ett brev skrivet av  fyra kvinnogrupper och adresserat till Integrations- och socialministeriet i Hesse påpekas det att det finns en "våldtäkts- och våldskultur med tvångsprostitution" i flyktinganläggningarna i Giessen, Tyskland. Ensamma kvinnor och barn som anländer till asylcentrumen i Tyskland har utsatts för våldtäkt. Kvinnogrupperna är övertygade om att ett stort antal våldtäkter aldrig anmäls och det är många kvinnor som inte ens vågar gå ut på dagen. 

Kvinnorna i flyktinganläggningarna är inte segregerade från de manliga migranterna och de före detta militärbaserna som agerar som boende rymmer cirka 5000 asylsökande.  För de män som anser att kvinnor är underlägsna är ensamstående kvinnor ett lätt byte.  (Källa)

Vi kan inte mycket göra för dem i detta stadiet förutom att be att de beskyddas.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2015-09-28 11:03 #1 av: [loveisall]

Ska be för dom. Stackars, vilken situation och smärta Ledsen

Anmäl
2015-09-28 20:05 #2 av: Woodland

Ja du, inte bara det: jag läste igår att övergreppen som sker hålls utanför det offentliga informationsflödet enligt polisiära ansvariga.  Ledsen  Enligt f.d. interiörministern Hans-Peter Friedrich  måste de kristna avskiljas från de hårdföra muslimerna i lägren och en segregation bör sker. Polisfacket kräver också detta apartheidsystem.

Och nu tar sig högerextremister till gatorna i protest och möts av vänsteranhängare med våldsam efterföljd. Enligt Tysklands "SÄPO" har högern radikaliserats på grund av massinvandringen.  

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.