Övrigt

Bön för nya året

2015-01-02 08:09 #0 av: [Juel70]

Har du någon bön för det nya året?  t ex tacksamhetsbön, eller bön för något land, världen, människor, situationer osv.

Här kommer en liten bön. 

Gud vi tackar dig för det gågna året, vi tackar dig för allt som du gett oss och allting som du lärt oss. Tack för din Nåd och för din kärlek. Tack för din visdom, helande till kropp och själ, tack för ditt ord som ger liv.  Vi ber om att du ska öppna våra hjärtan, ögon och öron så att vi kan se dig Jesus och välsigna det nya året för oss alla.

 Tack för Jesus i Fokus och alla medlemmar. Jag ber att du ska välsigna varenda en som besöker Jesus i fokus.  Välsigna Woodland och Copse som ansvarar för sidan. Ge dom av din visdom, glädje och kraft.  Vi tackar dig för att du öppnar ögon och hjärtan så att medlemmar och icke medlemmar kan se dig Fader, genom Jesus kristus.  Välsigna rikligen alla här,i Jesu namn Amen.

Anmäl
2015-01-02 14:55 #1 av: Mirrranda

Det var en fin bön Juel. Får jag använda den som mall när jag ber?

Anmäl
2015-01-02 15:24 #2 av: [Juel70]

#1 Ja absolut. Jag äger inte orden Skrattar Blomma

Anmäl
2015-01-03 01:55 #3 av: GiraffTunga

Åh väldigt fin bön!!!

Anmäl
2015-01-17 20:50 #4 av: [Juel70]

Skulle vilja be för Sverige och Europa med anledning av terrorismen och allt hat. 

Fader, vi ber om ditt beskydd över Sverige och även Europas länder, beskydda oss från hatet och terrorismen som vill sprida sig som en löpeld.  Lär oss att inte bemöta med hat utan lär oss din kärlek och förtröstan på dig Gud. Lär oss att be, lär oss att se och höra med dina ögon, dina öron och ditt hjärta Jesus. Låt Helige Ande mana oss att be efter din vilja. I Jesu namn Amen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.