Övrigt

Guds hjälp, prov.

2014-11-24 20:59 #0 av: GiraffTunga

Idag 24/11 hade jag prov på kemi och är inte bra på det. Jag bad till Gud att jag skulle bli godkänd och kunna svaren och i provet gjorde vi även labb enskilt. Jag kunde labbet och skrev jätte mycket på labbrapporten alltså jätte mycket och resten i häftet kunde jag inte men kunde iallafall några och symboler kunde jag iallafall. Det känns som jag kommer få C av provet och jag tror en kille gillar mig i klassen och jag gillar honom så jag bad att det skulle gå bra tror ni Gud hjälper mig?

Anmäl
2014-11-24 22:11 #1 av: Woodland

Jo, Gud hjälper. När man ber lägger man medvetet saker i Guds händer. Det gör att man kan slappna av. Som jag ofta sade till mina elever inför prov och uppdrag "Ni vet mycket mer än ni känner just nu. Slappna av!" Du kanske behövde bara slappna av och låta vad du hade i minnet komma fram. Jag hoppas det går bra på provet.

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2014-11-24 22:14 #2 av: GiraffTunga

Tack Bettan det känns ju alltid som att han hör mig och det vet jag. Han ger mig oftas styrka ledsen till tröstad han vet hur jag egentligen mår.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.