Livsfrågor

Rörande livshistoria

2014-10-27 22:16 #0 av: [Juel70]

Såna här livsberättelser är värt att dela med sig av. 

http://jesus.se/livsberattelser/290-haxan-bytte-sida-nu-varnar-desiree-kjellin-for-nyandlighet

Anmäl
2014-10-28 12:35 #1 av: Lilla Stjärna

Tack så mycket, Juel70 för att du delar hennes historia! Alltid lika underbart för varenda en som blir räddad.

Jag har inte samma bakgrund som kvinnan men just när man blir nedsatt av livshändelser -det är då folk så lätt blir byten för NA. Yoga bl a är supervanligt att det blir inkörsporten. På min tid var nog grupp-"meditationer" den vanligaste, och det var också på min allra första sådan som det hela började. Grupp- "meditation" är en otroligt tacksam aktivitet, den mest effektiva skulle jag vilja säga! Många flugor i 1 smäll....

"– Jag fick två guider. En var samuraj och den andre en indianhövding. Båda hade väldig hög status och jag kände mig speciell.     Gäspar *
Désirée lärde sig att framkalla guiderna genom meditation. Sen började hon en kurs om helande kristaller
."   

*)      Standard. Jo, jag kommer ihåg den svindlande och pirrande känslan. Att vara speciellt utvald för att undervisa andra och vara en andlig vägledare för sin omgivning. "ljus"-bärare t ex.

"Jag kunde tända eld på ett föremål med bara min blick och jag kunde frammana välsignelse och förbannelser."

Kom att tänka på att jag brukade bl a roa mig under mina ensamma fullmåne-promenader med att släcka  gatlamporna, den ena efter den andra, till övrigas förskräckelse. Poff-poff! Däremot gjorde jag inga såna övningar när mina små barn var hemma eller vakna.

 Det var min inre gudinna som lät mig släppa lös krafterna...........trodde jag  -eller om det var mångudinnan? Kommer inte ihåg.

Anmäl
2014-10-28 14:19 #2 av: [Juel70]

"Standard. Jo, jag kommer ihåg den svindlande och pirrande känslan. Att vara speciellt utvald för att undervisa andra och vara en andlig vägledare för sin omgivning. "ljus"-bärare t ex."

Ja, det minns jag också att jag kände. Man ger äran åt sig själv.  Jag hade ju en rätt traumatisk barndom och fick därigenom poltergeist ande som livnärde sig på mig och mina starka känslor.  Speciellt varje gång jag blev arg, så hände det grejer; saker ramlade ner, smällar, ljud..  Men sedan vart jag befriad från andar på ett själavårdsmöte för flera år sedan.  Jag hade även en gorgon. (Den namngav sig själv)

Ja usch fy, aldrig mer vill jag gå vilse från Jesus!  Han är befriaren och den som förlåter och ger inre frid.  Jesus Hjärta

Anmäl
2014-10-28 15:34 #3 av: Lilla Stjärna

#2  " Jag hade även en gorgon. (Den namngav sig själv)"

Usch ja , de kan vara så kaxiga så de namnger sig själva utan att man behöver avkräva dem namnet!

Det var ju bl a sådana och andra demoniska väsen som besökte Maya-folket och framställde sig som gudomar. De blev dyrkade av folket och avbildade som gudar på hällristningar. De tillhandahöll en kalender som har imponerat och fått ett uppsving på 2000-talet via NA.

För inte så länge sedan såg jag på TV i något vetenskapsprogram att det har hittats enorma massgravar i den igenvuxna djungeln med skelett från barn och ungdomar. Mest var det kranier som var avhuggna från barnens kroppar. Sedan har folk frågat sig vart Maya-indianerna tog  vägen, de flesta försvann spårlöst. Inte så konstigt alls, eftersom de där gudarna uppmanade dem att offra sina egna barn och ungdomar till dem! De lurades att utrota sig själva!

Inom UFO / Alien-sekterna brukar det anses att indianerna fick åka iväg med gudarna i deras rymdfarkoster!

Otäckingarna har ju besökt människorna i alla tider, på olika ställen och i olika skepnader. Även här uppe i Norden. Det har flutit många, många blodsoffer här också, speciellt barn och ungdomar. De nordiska "gudomarna" hade andra skepnader bara. Vikingarna t ex har ju romantiserats i nutid via NA, på samma sätt som andra folk.

Anmäl
2014-10-28 15:38 #4 av: Lilla Stjärna

" Man ger äran åt sig själv."            Illamående

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.