Off Topic

MOBILVERSIONEN AV iFOKUS!!!!

2014-02-21 16:36 #0 av: Woodland

Och för resten har vi lanserat en helt ny mobilversion av iFokus också. Besök oss med en smart-telefon och titta själv. Nu kan du bland annat läsa och skriva personliga meddelanden från mobilen.

---

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2014-02-23 00:57 #1 av: storFisk

Läste på support.ifokus att de varnar för virus på android när man går in via mobil.

Anmäl
2014-02-23 02:39 #2 av: annia1

storfisk i tråden på support så finns det en länk till adroid-sajten där det tas upp. Och läser du tråden på android så ser du att det finns människor på andra ställen i världen som har samma problem så de som skriver har inte fått nå virus genom att använda mobilen på ifokus. Utan det har kommit med när dom laddat hem program och då fått med extra program som gett problemen. 

Och det gäller samma försiktighetsprinciper på mobiler som på datorer att man får vara försiktigt med vad man installerar på sina apparater och man får se till att ha bra skydd.

Anmäl
2014-02-23 09:44 #3 av: storFisk

#2:

att folk blivit infekterade "på andra sidan av världen" bevisar knappast att det inte är ifokus.se som är drabbad.

Snyggt försök.

Anmäl
2014-02-23 18:34 #4 av: annia1

storfisk om du tror att du kan få skit genom att vara på ifokus med mobilen så samma gäller med datorer för det som finns på ifokus finns där oavsett om du använder mobil, platta eller dator.

Sen om du verkligen läst den tråden så ser du att det inte är virus dom har fått utan nåt som kallas PUP:s (potentiellt unwanted programs, på svenska möjligen oönskade program) och det är nåt som kan få med när man laddar hem program (främst gratisprogram) att man får med extra program som ställer till det. Och det är nåt som ökar lavinartat på nätet. Gäller mobiler, plattor och datorer. Hittills har det mest märkts gällande datorer. Om du brukar läsa på datorn ifokus så har du säkert sett trådar där medlemmar skrivit om att dom får reklam och popuprutor, det är PUP:s dom fått in. 

Så samma försiktighet du använder gällande datorn gäller även mobilen. Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.