Sånger

En sång jag letar efter...

2008-01-28 22:59 #0 av: miracle

Hörde i somras en sång av Edin-Ådahl som jag sedan dess letat efter. Den är bara så fin. Skulle nu vilja höra originalet.

En utdrag ur låten går så här:

Så många gånger har jag hört det sägas at det dröjer inte länge förrän han är här.   Min längtan blir större och större och jag drömmer om den stunden då jag ser honom som han är.  Men det låter ju så barnsligt på gränsen till naivt att vänta på hans ankomst och att vänta intensivt.

Vi väntar på dig  ååå  väntar på dig  vi går omkring och längtar  Jesus vi längtar efter dig  Vi väntar på dig  väntar på dig  vi går omkring och längtar  Jesus vi längtar efter dig

Har texten nerskriven och kan höra låten i huvudet när jag läser men har inte fått gåvan att sjunga så får nöja mig med rösten i huvudet. Skulle bli så glad om någon har den hemma eller vet var jag få tag i skivan som den är med på. Eller känner till namnet på skivan.

Tacksam för tips!

Miracle

Anmäl
2008-01-30 00:06 #1 av: Karin20

 

Sök här på Edin Åhdal och du får upp en cd som heter Minnen 

http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=902

//Karin

Anmäl
2008-02-06 21:06 #2 av: miracle

TACK! Vad glad jag blev när jag såg svaret från dig. Betyder mycket för mig att ha hittat skivan. Tack! BBS ( Be Blessed Sister)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.