Jesus

Tro på en sten

2008-03-11 19:46 #0 av: miagumman

Jag undrar över varför det verkar mer accepterat bland omgivningen att tro att man får kraft via en sten, magneter el dyl än det är om man säger att kraften kommer från Jesus....?

Anmäl
2008-03-11 22:03 #1 av: Margareta

Det har jag också undrat miagumman och ändå är det lättare idag att bli respekterad för att man tror på Jesus än det var när jag var ung och nykristen - då var man verkligen suspekt.

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2008-03-12 11:13 #2 av: kajsa56

tror nog det handlar mycket om att det är lättare att tro på nåt man kan se än att ha en tro som riktar sig till Gud och Jesus -som man inte kan se!

människor idag vill så gärna snickra ihop sin egen tro.. man tar en bit här och en bit där.. men det finns inget som kan ersätta Jesus och det han gjort för oss!

Anmäl
2008-03-12 21:11 #3 av: Frualbertsson

#2 håller med dig kajsa, folk har svårt att tro på något de inte kan se eller ta på, men jag vill tillägga att folk behöver inte heller göra några förändringar i sitt liv om de tror på kristaller, stenar osv. Jesus vill att vi förändras och vi blir ju förvandlade med HA hjälp, det skrämmer många. De vill inte ta ansvar för sina liv, inte förändra något, vill bara ha något som känns tryggt att hänga upp sina liv på.

För många känns det bäst att göra som vissa hinduer, be till hundratals olika gudar och så be till Jesus lite med -ifall det hjälper.

Anmäl
2008-03-17 16:20 #4 av: rallykillen

ja får kraft ifrån skumtomtar och vit mossa!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.