Kyrkan

Underhållningstips.

2008-07-01 12:43 #0 av: Hattagospel

Ånge kyrka

Malcolm Chambers sång, Daniel Stenbaek  (gospelpianist, dirigent för By Grace och dessutom Cyndee Peters ackompanjatör) kommer att tillsammans med Stöde Gospel ha en konsert på lördag kl: 18.00

Jag föreslår att den som har tid och möjlighet åker dit och kollar. Malcolm sjunger så bra och Daniels pianospel är fenomenalt.

 Åk, se, prisa Gud och njut!

Anmäl
2008-07-02 02:03 #1 av: Margareta

Aha - då kan Du hälsa Daniel från mig och min man. Daniel leder även Ekerö gospel och min man är den enda som har ledarhund som alltid är med i den kören - så det blir inte så svårt...

Den hunden har sjungit för Drottningen... 

Daniel är nog Sveriges skickligaste gospelpianist - det sägs så i alla fall. Han spelade åt Credokören när Cyndee hittade honom, men det är länge sen. 

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2008-07-07 16:12 #2 av: Hattagospel

Daniel är underbar! Härlig som person och suveränt duktig musiker, körledare och inspiratör. Han har spelat med vår gospelkör också. Han har också skrivit vackra låtar ... han är duktig den mannen.

:-) 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.