Livsfrågor

jag går nu ofta i pingstkyrkan:D:D

2010-05-11 22:27 #0 av: [dcpower]

hej! jag vill berätta hur det går för mig i kristendomen jo jag har hittat till pingstkyrkan å som jag skan förswöka gå till två ggr i veckan om det fins möjlighet beroende om det finns personal på boendet. Första besöket blev MKT lyckat jag träffade två personer som jag tyckte om(dom andra har jag inte pratat med så mkt men hoppas att jag å dom kan göra det) jagh har ALDRIG sett så glada människor nån gång knappt:O:O ett leende på läpparna inte en enda tjurig min!!:D:D å dessutom fick jag en ungdomsbibel som e lite mera lättläst men textinnehållet e detsamma fast mkt mer lättläst:D:D den tkr jag JÄTTEMKT om nu verkligen å en annan bok om jesus jag älskar båda två verkligen. Nu känns det VERKLIGEN som jag älskar jesus å när jag läste i boken kändes den så LEVANDE å när jesus skulle dö på korset i boken kände jag mig känslosam å ledsen som jag ville han skulle vara där men jag grät inte men kände en saknadf å ledsen het å nu vill jag verklligen anförtro jesus i mitt liv å juag ÄLSKAR fullkomligt min bibel

Anmäl
2010-05-12 00:29 #1 av: OlgaMaria

Vad uuuunderbart att höra!!! :) Har funderat på att du behöver ju hitta en församling och så berättar du detta, blir såå glad för din skull! Vad underbart att du fått en bibel också och att du läser. Så gott! Gud välsigne dig fina syster!

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2010-05-12 00:31 #2 av: Woodland

GladGladGlad

Med vänlig hälsning,

Woodland - Sajtvärd på Jesus i Fokus.

Anmäl
2010-05-12 01:49 #3 av: Margareta

Jag blir mycket glad att läsa din nya tråd!

/Margareta, sajtvärd för http://kolhydrater.iFokus.se
Bloggar om LCHF för oss som har svårt att gå ner i vikt på
Vägen till 65

Ger tillsammans med Bo Zackrisson och Sten Sture Skaldeman
ut LCHF-magasinet.
http://www.lchfmagasinet.se

Anmäl
2010-05-12 02:18 #4 av: Camillhe

Vad roligt Dcpower, sitter med ett jättestort leende nu när jag läste det här. Beundrar att du verkligen bara bestämde dig att följa Jesus, letar upp en kyrka på egen hand och går dit.

Stor KRAM!

Anmäl
2010-05-12 10:22 #5 av: [dcpower]

jap, jag blev oxå glad:) när jag hittade den dom har nämligen oxå en ungdomsverksamhet där på onsdagarna  då man åker hem till varandras hem å sen på fredagarna då vi ungdomar träffas i kyrkan å gör olika kativiteter å så på söndagarna e det gudstjänst jag har varit där två ggr en gång på ungdomskvällen å en gång på Gudstjänst jag ska försöka gå där till å börja med på fredagarna å söndagarna om dte finns möjlighet:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.