Sånger

fantastisk tecken:D:D

2010-11-19 14:30 #0 av: [dcpower]

idag stod jag vid fönstret å tittade ut å då sa jag till herren visa mig ett tecken å då efter jag varit på toaletten ser jag hur molnen färgas starkt rosa nästan lite blodaktigt jag hade aldrig sett nått liknande mitt på dagen då blev jag faktiskt lite rädd å en liten stund efter jag sagt det så blev molnen sin vanliga färg gissa om jag var bra snope eftéråt dels att jag sagt att han skulle visa mig tecken å han gjorde det å dels att han lyssnade på mig när jag såg färgen å blev lite rädd har bara sett sån färg precis när solen går ner ALDRIG mitt på dan vad jag minns detta va verkligen spännande å ett tecken jag nog aldrig glömmer

Anmäl
2010-11-19 17:25 #1 av: OlgaMaria

Kram på dig! :) Ber för dig!

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2010-11-19 18:54 #2 av: [dcpower]

tack så mkt å vilken chock:O:O det där hade jag inte ens kunnat föreställa mig i min vildaste fantasi än, jag hade kanske trott på något litet tecken men INTE att det skulle ändra färg å naturligtvis var jag rädd att nått katastrofalt skulle hända fast jag visste att jag bettXDXD men det var en ordentlig upplevelse så det hette duga!

Anmäl
2010-11-22 19:06 #3 av: Hannybee

Amen! Gud verkar i både stort och smått, och han svarar på bön. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.